U Općoj bolnici “Dr Ivo Pedišić” u Sisku dana 22.12.2020 je iskazano zrnce dobrote za medicinske djelatnike na COVID odjelima.

Naime, na inicijativu Senke Desić iz Atletskog kluba “Moslavina” iz Kutine, udružilo se puno vrijednih ruku i velikih srca i napravljeni su prigodni paketići za medicinske djelatnike. Svaki paketić sadrži domaće kolače i druge proizvode te osobnu poruku onih koji su paketić napravili za one koji će ga primiti.

Paketići su uručeni danas 22.12.2020. godine glavnoj sestri bolnice Danijeli Škvorc,mag med techn. te glavnim sestrama COVID odjela.

Svi koji su sudjelovali u ovom projektu htjeli su dati ZRNCE SREĆE u ovim teškim vremenima. Poruka koju smo ovim činom htjeli poslati svim medicinskim djelatnicima i svom osoblju koje radi u bolnici u Sisku, ali i u svim drugim bolnicama i medicinskim ustanovama diljem Lijepe naše glasila bi otprilike ovako:

“Draga prekrasna, požrtvovna osobo, kada svega bude previše i kada je preteško, uzmi par sastojaka iz ovog skromnog paketića i smuti si opuštajući trenutak koji će ti, nadamo se, donijeti zrno sreće u ovim teškim vremenima.

 

 

Hvala dragim donatorima iz Croatia osiguranja na prigodnim poklonima, kojima su razveselili bolesnu dječicu!
Dječji osmijeh naša je najveća nagrada u svakodnevnom radu, stoga im još jednom VELIKO HVALA!

 

 

Hvala i učenicima Osnovne škole Galdovo koji daruju Odjel pedijatrije prigodnim božičnim čestitkama s krasnim porukama, namijenjenim zdravstvenom osoblju i malim pacijentima.