U ponedjeljak, 29.3.2021., dm je Općoj bolnici ”dr. Ivo Pedišić” Sisak predao donaciju u vrijednosti većoj od 49.000 kuna kojom su osigurani dezinficijensi za djelatnike i pacijente bolnice.
„U izazovnim vremenima s kojima smo suočeni, zajedništvo i podrška važniji su nego ikad. U dm-u smo ponosni što smo možemo pomoći djelatnicima Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“, koji, suočeni s posljedicama razornog potresa i pandemijom koronavirusa, ulažu nadljudske napore kako bi zaštitili zdravlje naših sugrađana. Riječima je teško opisati koliko cijenimo sve što rade u ovim teškim uvjetima i nadamo se kako će im ova donacija dm-a olakšati svakodnevni rad“, izjavila je Blaženka Vuić, područna menadžerica dm-a.

Svjestan važnosti zajedništva, dm je 25. obljetnicu poslovanja u Hrvatskoj posvetio građanima Sisačko-moslavačke županije koji su u najvećoj mjeri osjetili razorne posljedice potresa. U sklopu natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak dm je odabrao 32 projekta za pomoć potresom pogođenim područjima u čiju će realizaciju uložiti više od 4 milijuna kuna. Među odabranim projektima koje će dm podržati je i opremanje odjela otorinolaringologije Opće bolnice “dr. Ivo Pedišić”.