plus minus gleich

toggle
toggle

Akcija „Blokić i boje da ozdravi sunce moje“

E-mail Ispis PDF

Akcija „Blokić i boje da ozdravi sunce moje“ pokrenuta inicijativom knjižničarki Dječjeg odjela Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak i Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ Sisak, potaknula je mnoge Siščanke i Siščane, kako pojedince, tako i organizirane skupine na prikupljanje likovnog materijala, ali i igračaka, slikovnica, filmova te društvenih igara kako bi se doprinijelo humanizaciji bolničkog liječenja najmlađih.

 

Akciji su se pridružili učenici OŠ 22. lipnja, Sisak, polaznici dnevnog boravka OŠ Viktorovac te članovi Športskog plesnog kluba TOP STEP. Predstavnice knjižnice  u četvrtak, 14. travnja 2016. s Natašom Graho, glavnom sestrom bolnice obišli su odjele na kojima se liječe djeca kako bi donacija drvenih boja, flomastera, vodenih boja, običnih olovaka, škarica, pernica, kolaž papira, blokova, bilježnica, slikovnica, filmova, plišanih igračaka i društvenih igara uljepšala bolničke dane naših mladih sugrađana.

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak i Opća bolnica „dr. Ivo Pedišić“ Sisak  zahvaljuje svima koji su se odazvali akciji  i izmamili osmijehe na dječija lica, jer  vjerujteda to nema cijenu. Do neke sljedeće  suradnje još jedno VELIKO HVALA svima koji su podržali ovu akciju!

Ažurirano Petak, 15 Travanj 2016 12:09