plus minus gleich

toggle
toggle
OPĆA BOLNICA ''dr. Ivo Pedišić'' - SISAK
22
Ožujak
2019

OBILJEŽAVANJE DANA NARCISA

E-mail Ispis PDF

Dana 22.ožujka 2019 godine u Općoj bolnici Sisak obilježen je Dan narcisa – DJELUJMO PREVENTIVNO! Opću bolnicu posjetili su i zamjenici SMŽ dožupan Roman Rosavec i Ivan Celjak koji su obišli pacijentice dok su obavljale besplatan pregled.

Više...
 
19
Ožujak
2019

SVJETSKI TJEDAN GLAUKOMA 2019. GODINE - IZVJEŠTAJ

E-mail Ispis PDF

Povodom obilježavanja Svjetskog tjedna glaukoma 10.-17. ožujka 2019. godine i provođenja nacionalne kampanje ranog otkrivanja glaukoma, aktivno je bio uključen i Odjel za oftalmologiju i optometriju OB "Dr. Ivo Pedišić" Sisak. Nacionalna kampanja  uspješno  se provodi unatrag 10 godina u mnogobrojnim zdravstvenim centrima u Hrvatskoj u organizaciji Ministarstva zdravlja RH i Referentnog centra za glaukom pri Klinici za očne bolesti KBC Sestre milosrdnice Zagreb, te uz potporu Hrvatskog oftalmološkog i optometrijskog društva (HOOD).

Ažurirano Utorak, 19 Ožujak 2019 13:47 Više...
 
11
Ožujak
2019

Svjetski dan glaukoma

E-mail Ispis PDF

Povodom obilježavanja Svjetskog tjedna glaukoma 10.-16. ožujka 2019. godine., Odjel za oftalmologiju i optometriju OB Sisak uključen je u Nacionalnu kampanju ranog otkrivanja glaukomske bolesti "Zaustavimo gaukom". Aktivnosti povodom Svjetskog tjedna glaukoma pod pokroviteljsktvom su Ministarstva zdravlja RH, odnosno Referentnog centra za glaukom pri KBC Sestre milosrdnice Zagreb, te uz potporu Hrvatskog oftalmološkog i optometrijskog društva (HOOD). Obaviještavamo Vas da će u sklopu nacionalne kampanje u očnoj poliklinici 13. ožujka 2019. od 9,00 do 17,00 sati biti organiziran "Dan otvorenih vrata", kad će se vršiti besplatna mjerenja očnog tlaka (screening tonometrija) za građanstvo, te informiranje o glaukomskoj bolesti.

Više...
 
08
Ožujak
2019

STUDENTSKA POLIKLINIKA

E-mail Ispis PDF

Dana 23.2.2019. je počela s radom Studentska poliklinika u našoj bolnici. Više pročitajte u izvještaju u kojemu su i dojmovi studenata.  O ponovnom dolasku studenata ćemo poslati obavijest.

PROČITAJTE IZVJEŠTAJ

Ažurirano Petak, 08 Ožujak 2019 08:55
 
04
Ožujak
2019

Donacija Odjelu za produženo liječenje i palijativnu skrb

E-mail Ispis PDF

Dana 01. ožujka 2019. članovi Udruženja obrtnika Petrinja, Glina i Topusko predali su donaciju za uređenje jedne sobe na Odjelu Produženog liječenja i  palijativne skrbi  Opće bolnice dr. Ivo Pedišić Sisak. Donacije  je preuzela dr. Stjepanović, izrazila je zahvalnost Udruženju obrtnika Petrinja, Glina i Topusko te napomenula da im je svaka pomoć dobrodošla kako bi mogli urediti preostale sobe s ciljem što ugodnijeg boravka bolesnika koji su tamo na liječenju.

Više...
 
04
Ožujak
2019

SVEČANA PROMOCIJA KNJIGE

E-mail Ispis PDF

„MEDICINSKE SESTRE I TEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU – SVJEDOČANSTVA“

Dana 1.ožujka 2019. U 18 sati u Hrvatskom domu „ Dr.Franjo Tuđman“ u Pakracu održana je svečana promocija knjige. U prvoj knjizi Svjedočanstva su i naše dvije kolegice Katica Bilbija i Slavica Marijašević. Pripreme su za pisanje nastavka knjige. Sve medicinske sestre / tehničari koje žele pisati o Svjedočanstvu u vrijeme domovinskog rata mogu svoj ratni put prosljediti Slavici Marijašević,bacc.med.techn. koja je naš predstavnik u HUMS –a za Domovinski rat.

Ažurirano Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 10:05 Više...
 
28
Veljača
2019

DONACIJA GRADA PETRINJE “O.B. DR IVO PEDIŠIĆ“ SISAK

E-mail Ispis PDF

Grad Petrinja, gradonačelnik Darinko Dumbović je ravnatelju mr.sc. Tomislavu Dujmenoviću, Općoj bolnici Dr.Ivo Pedišić u Sisku svečano uručio ček u iznosu od 100.000 kuna. Donirana sredstva će biti iskorištena u svrhu novog uređaja za magnetsku rezonancu.

Ažurirano Četvrtak, 28 Veljača 2019 13:25 Više...
 
28
Veljača
2019

Europski dan logopedije

E-mail Ispis PDF

Već trinaestu godinu zaredom u Hrvatskoj se 6. ožujka obilježava Europski dan logopedije. Svake je godine EDL posvećen određenoj problematici s područja jezično-govorno-glasovne komunikacije kojom se logopedi bave. Ovogodišnje obilježavanje odvija se na temu "Autizam - komunikacija omogućava povezivanje".

Ažurirano Četvrtak, 28 Veljača 2019 08:23 Više...
 
27
Veljača
2019

KAMPANJA „ČITAJ MI!“ U SISAČKOM RODILIŠTU

E-mail Ispis PDF

Odakle početi s poticanjem čitanja od najranije dobi nego u rodilištu! Mjesec dana raznolikih aktivnosti koje je organizirao Dječji odjel Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak u sklopu Kampanje „Čitaj mi!“ danas je zaokružen posjetom sisačkom rodilištu. Djelatnice Dječjeg odjela Knjižnice, Nataša Bujas i Gordana Bjelovarac, darovale su majke i njihove bebe paketićima koji sadrže slikovnicu za najmlađe, čitalačke metre, promidžbeni letak o vrijednosti čitanja od najranije dobi, letak koji poziva roditelje na besplatno učlanjenje bebe u najbližu narodnu knjižnicu u Sisačko-moslavačkoj županiji tijekom prve godine života te straničnik i privjesak za ključeve s prigodnim motivima izrađen knjižničnim 3D printerom.

Više...
 
27
Veljača
2019

U Uredu predsjednice održano primanje povodom dodjeljivanje Povelje Republike Hrvatske

E-mail Ispis PDF

U subotu, 23. veljače 2019. je u Uredu predsjednice održano primanje povodom dodjeljivanja Povelje Republike Hrvatske za izniman dorinos razvoju jedinstvenog organizacijskog modela u području darivanja i presađivanja organa.

Ažurirano Srijeda, 27 Veljača 2019 13:01 Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 20

Posjete bolesnicima

Posjete pacijentima su radnim danom od 15 - 17 sati, a vikendom i blagdanom od 13 - 15 sati.

Liste čekanja

Pritužbe za termine na listama čekanja za dijagnostičke i terapijske procedure možete ostvariti na adresu e-pošte: listecekanja@obs.hr ili na telefon 0800 640 640.

Anketa

Prilikom boravka u bolnici, osim stručnosti osoblja, što vam je najbitnije?