plus minus gleich

toggle
toggle

Održan skup 7th David Bennet Summer School on Intensive Care Medicine

E-mail Ispis PDF

Na Brijunima je od 19-23.lipnja 2018. godine pod pokroviteljstvom i u organizaciji Europskog društva intenzivne medicine (ESICM), te Royal College of Anaesthetists Velike Britanije, održan vrlo ugledan skup, 7th David Bennet Summer School on Intensive Care Medicine, kome je prisustvovala voditeljica Odjela anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine dr.sc.Gordana Živanović-Posilović, dr.med. Vrlo ugledni predavači i autoriteti struke u svjetskim okvirima održali su vrlo zanimljiva predavanja, a kroz panel diskusije i jako vrijedne radionice, u ugodnom ambijentu, bilo je moguće unaprijediti znanje i steći nove spoznaje o najsuvremenijim metodama liječenja iz područja intenzivne medicine.

 

Posjete bolesnicima

Od 15.01.2019. godine do daljnjeg u OB Sisak, uvodi se zabrana posjeta bolesnicima zbog eksponencijalnog rasta broja oboljelih od gripe.

Liste čekanja

Pritužbe za termine na listama čekanja za dijagnostičke i terapijske procedure možete ostvariti na adresu e-pošte: listecekanja@obs.hr ili na telefon 0800 640 640.

Anketa

Prilikom boravka u bolnici, osim stručnosti osoblja, što vam je najbitnije?